w

Velkommen til DIPS-forum 2019

Det en stor glede å kunne invitere til DIPS-forum 2019 som i år arrangeres i Bergen på Quality Hotel Edvard Grieg fra 5.-7. juni.

13.03.201909:17 Siv Marie Lien

Det er lagt opp til tre innholdsrike dager fylt med interessant og nyttig faglig innhold, samt sosiale arrangementer med kulturelle innslag av høy klasse. DIPS-forum har vokst betraktelig siden første arrangement for 29 år siden, og er i dag en av Norges største eHelse-konferanser med 600 deltakere i gjennomsnitt de siste 3 årene.

DIPS-forum er en unik arena for erfaringsutveksling og dialog med brukere, forvaltere, beslutningstakere, driftspersonell, leverandører og andre som jobber med e-helseløsninger i Norge.

Vi legger opp til både faglige og politiske debatter om dagens og fremtidens helsevesen. Nytt av året er egne temaløp rundt vårt nye forretningsområde innen pleie- og omsorgssektoren - DIPS Front (tidligere «ACOS Levekår»). De faglige og sosiale rammene gir et godt utgangspunkt for å stifte bekjentskap og/eller forsterke etablerte relasjoner i et uformelt miljø.

MELD DEG PÅ HER!

Program

Onsdag 5. juni: Ankomst onsdag formiddag og åpning av DIPS-forum kl 11:00. Faglig frem til 17:30 og EXPO (stand/utstillermesse) løpende utover dagen. Dagen avsluttes med den årlige «get together» kl. 19:30 sentralt i Bergen sentrum,

Tordag 6. juni: Faglig fra 08:45 til 16:40 med 4 temaløp og EXPO (stand/utstillermesse fra 08:30) løpende utover dagen. Festmiddag og underholdning fra kl 19:00.

Fredag 7. juni: Faglig fra 09:00 og avslutning 12:30 før hjemreise.

Delaljert faglig program inkludert alle temaløp: Les mer her

Finn frem til hotellet

Med bil er det enkelt å komme til hotellet. Vær obs på at enkelte GPSer kan sende deg ved en feil inn på en privat vei, så følg heller veiskiltene og kjør inn på Sandsliåsen fra Sandslivegen.

Transport til/fra Bergen sentrum

Direktebuss 50E

Går fra Bystasjonen eller Olav Kyrresgate. Gå av/på holdeplass Statoil/Sandslivegen, 700 meter fra hotellet. Tar ca. 40 minutter.

BybanenStopper 800 meter fra hotellet på holdeplass Sandslivegen og går jevnlig. Den tar deg hele veien fra Bergen sentrum og tar ca. 35 minutter.

Transport til/fra flyplassen

Bybanen tar deg til og fra Bergen Lufthavn, Flesland og har hyppige avganger. Holdeplassen vår heter Sandslivegen/Statoil 800 meter fra hotellet og selve turen tar ca. 7 minutter.

Med taxi

Hotellet anbefaler Bergen Taxi, telefon +47 07000, hvor de har en fastpris avtale til flyplassen.

Dersom du har spørsmål vedrørende din påmelding eller din hotellbooking så kan du kontakte Gyro Conference på telefon 61 28 73 20 eller ved å sende en e-post til DIPS-forum@gyro.no

Har du andre spørsmål er det bare å kontakte arrangementkomiteen ved Lone, lfw@dips.no