w

Temaløp 4: Parallelle kurs i CosDoc

Utvid forumet med et kurs. Med våre dyktige kursholdere som kjenner ditt fagfelt godt, tilbyr vi denne dagen 3 ulike kurs for bedre bruk av CosDoc. Klikk på "les mer" for å se detaljer om innholdet i kursene. LTrine Helen SolbergLKristin Solås-JohansenLEllen Marie Kvamme Tittel Start Slutt Sted Tittel Temaløp 4: Parallelle kurs i CosDoc Start onsdag 5. juni 2019 15:25 Slutt 5. juni 2019 15:55 Sted 2. etg. Werenskiold, Welhaven og Dovregubben Les mer

onsdag 5. juni 2019 15:25 2. etg. Werenskiold, Welhaven og Dovregubben
05.06.201915:25 Siv Marie Lien

Fakta

Dag 1 5. juni 2019 15:25 - 15:55RSted 2. etg. Werenskiold, Welhaven og Dovregubben Kontaktperson Therese Sørensen

Kurs 1: Effektivisering i pleie- og omsorgssektoren ved bruk av mobile enheter 

Gjennom å ta i bruk mobile arbeidsflater sparer du tid og penger. I tillegg hever du kvaliteten på den daglige journalføringen og får et bedre beslutningsgrunnlag. Vi tar deg gjennom de ulike suksessfaktorene for en vellykket innføring og bruk av CosDoc+. 

Kursholder: Trine Helen Solberg 

 

Kurs 2: Hold orden på alle gjøremål med CosDoc arbeidsplan

Ingress: CosDoc arbeidsplan er et verktøy for planlegging av det daglige arbeidet i din organisasjon, og kan brukes i hjemmetjenesten, på institusjon, i bolig og på tildelingskontor. Dette 3-timers kurset viser deg mulighetene for en mer effektivt arbeidsplanlegging i din organisasjon.

Kursholder: Kristin Solås-Johansen

 

Kurs 3: Bruker dere CosDoc journal på en effektiv måte?

Det finnes en rekke tilpasningsmuligheter som gjør dokumentasjonsarbeidet både enklere og raskere. På dette kurset viser vi hvordan små grep kan gjøre stor forskjell, og hvordan du enkelt kan oppnå store tidsbesparelser. Vi viser hvordan gode rutiner og riktig bruk av CosDoc journal forenkler arbeidshverdagen, og sikrer kvalitet og kontinuitet i pasientomsorgen.

Kursholder: Ellen Marie Kvamme