w

Digitaliseringsminister Nikolai Astrup til DIPS-forum 2019

Det er en glede å kunne annonsere at Norges nye digitaliseringsminister, Nikolai Astrup, deltar på DIPS-forum 2019.

14.05.201911:36 Lone Førde Winther

Statsråd Nikolai Astrup skal holde innlegg på en av Norges største e-helsekonferanser, DIPS-forum, som går av stabelen i Bergen 5.-7. juni. Dette er atter et synlig bevis på at regjeringen er opptatt av e-helse og økt kunnskapsdeling på dette området. Som en av de sentrale aktørene i norsk e-helsenæring er det gledelig og svært motiverende for DIPS å se at e-helse settes høyt på dagsorden.

- Vi er veldig positive til at Norge nå har fått en egen digitaliseringsminister. Regjeringen sender med dette et tydelig signal om hvor viktig digitalisering er for mange sektorer i landet vårt. Vi håper statsråden og hans stab vil engasjere seg i mange av de viktige valgene som skal tas innen digitaliseringen av helsesektoren de neste årene, sier adminsitrerende direktør Kolbjørn Haarr i DIPS AS.

DIPS-forum byr på flere spennende tema og interessante faglige innspill for dem som er opptatt av digitalisering, norske teknologibedrifter og e-helse. I tillegg ser vi på ulike muligheter for mer effektive løsninger innen offentlig sektor samt nye norske arbeidsplasser. I år har vi også et spesielt fokus på e-helseløsninger innen kommunal helse- og omsorgstjeneste, og presenterer løsninger fra vårt nye forretningsområde DIPS Front (tidligere «ACOS Levekår»). Forumet er en unik arena for erfaringsutveksling og dialog med brukere, beslutningstakere, driftspersonell, leverandører og andre som jobber med e-helseløsninger i Norge.

Snart fulle hus, men det er fortsatt noen få ledige billetter igjen. Meld deg på i dag!