L

For spørsmål om konferansen kan du kontakte Markedsrådgiver Marthina på:

E-post: mso@dips.no
Tlf: 452 40 971

Arrangementkomiteen 2018 består av:

Markedsdirektør Karl Arne Jespersen
Økonomisjef Elin Jørgensen
Senior Kundeansvarlig Stine Høidahl Lundbakk
Markedsrådgiver Marthina Sørli.w

Velkommen til DIPS-forum

19.02.201815:44 Marthina

Hjertelig velkommen til DIPS-forum 2018!

DIPS-forum arrangeres i år for 28. gang på rad, der årets program gir gode muligheter for faglig påfyll, relasjonsbygging, erfaringsutveksling og kulturelle opplevelser. Dag 1 er det Temadag der DIPS holder presentasjoner og viser demo av siste funksjonalitet. På kvelden er det lagt opp til DIPS sommerfest med god mat og drikke, DJ og topp stemning. Dag 2 og 3 er det duket for selve hovedkonferansen med plenumsforedrag, parallelle temaløp, festmiddag og noen overraskelser på lur.

I denne appen finner du program, praktiske opplysninger, kart og informasjon om utstillere.

Årets bildekonkurranse

Vi håper du blir med på årets bildekonkurranse hvor du kan vinne flotte premier. Del dine beste DIPS-forum øyeblikk med oss på instagram og bruk #dipsforum2018 eller #dipsarena og du er med. Bildene viser på storskjerm i utstillerområdet.

Beste utstiller

Gi din stemme til beste utstiller på vår nye stemmestasjon i utstillerområdet, og du er med i trekningen av fem DIPS aktivitetsklokker. Tenk på service, informasjon, giveaways, konkurranse el.l. når du stemmer. Vi trekker ut fem personer som får hver sin klokke. Vinneren av beste utstiller kåres i plenum på onsdag.

Program

Vi er stolte av årets program og håper du finner mange interessante foredrag og sesjoner du får god nytte av. Med det ønsker vi deg noen flotte, lærerike og inspirerende dager her på Fornebu sammen med oss!

Transport

Fra Gardemoen går det Flytog hvert 20.minutt til Lysaker stasjon.
Alternative togruter finnes på nsb.no
Buss 31 går hvert 6. minutt fra Lysaker stasjon til bussholdeplassen IT Fornebu. Det tar ca 3 min å gå fra busstoppet.
Man kan også ta en taxi fra Lysaker stasjon til hotellet.
Det står som regel alltid noen parkerte taxier utenfor stasjonen.

Dersom du har spørsmål vedrørende din påmelding eller din hotellbooking så kan du kontakte Gyro Conference på telefon 61 28 73 20 eller ved å sende en e-post til DIPS-forum@gyro.no.

Har du andre spørsmål er det bare å kontakte Arrangementkomiteen enten på møterommet Nautilus, eller sende mail til Marthina, mso@dips.no